RepereProgram de formareHealth Box ProjectMateriale de descarcatContact
  Acest proiect a fost finanțat cu sprijinul Comisiei Europene.<0}
  Această publicație reflectă numai punctul de vedere al autorului și Comisia nu este responsabilă pentru eventuala utilizare a informațiilor pe care le conține.

  Repere

   

  De la intalnirea de proiect din Italia (noiembrie/decembrie 2010), pachetul Health Box este testat in Austria, Germania, Italia, Finlanda, Danemarca, Romania si Marea Britanie. Primele rezultate vor fi compilate in aprilie 2011.

  A treia intalnire de proiect din Health Box, care s-a desfasurat la Udine, in Italia, intre 29 noiembrie si 2 decembrie, a inclus si seminarul transnational pentru formatori, la care au participat cate 2 persoane din Austria, Germania, Italia, Finlanda, Danemarca, Romania si Marea Britanie. Feed-back-ul furnizat de acestia in urma seminarului a fost unul foarte pozitiv.

  A doua intalnire de proiect din Health Box s-a desfasurat la Göttingen, in Germania, intre 26 si 27 mai 2010. La aceasta intalnire au fost prezentate rezultatele analizelor nevoilor efectuate in tarile partenere precum si descrieri ale contextelor educationale specifice acestora. Mai mult, partenerii au lucrat si la elaborarea principalelor teme din Health Box.: fumat, nutritie, consum de alcool, activitati fizice, abuz de substante si stres.

   

  Întâlnirea de debut a proiectului, 18 -19 ianuarie 2010, Viena, Austria

  La debutul proiectului, toți partenerii de proiect s-au întâlnit la Viena pentru a discuta și a se pune de acord asupra unui plan comun de acțiune și pentru a discuta pașii care urmează a fi făcuți în cadrul proiectului